Kyllä tämä nykyaika on näppärää kun on näitä arkea helpottavia kodinkoneita. Ennen lakastiin harjalla, nykyään on imurit ja sitä rataa... Kun tuo kerpeleen nykyaika vaan toimisi!

Aamu alkoi hyvin. Sain nukkua aamulla ja heräsin siihen kun lapset roikkuu makkarin ovenkahvassa kirkuen. Aaah. Sulosointuja. Raahustin keittiöön, keitin kahvit, hain vauvan sitteriin ja pannusta kiinni pidellen odotin että tippalukko laskisi ne mun kahvit pihalle suodattimesta.Siinä melkein meinas jo verenpaineet nousta jo ENNEN kahvikuppia kun räpläsi tippalukkoa ja laski, että yksi liraus, kaksi liraus, kolme liraus, uuu puoli kuppia, neljä liraus...

Noh, päiväkin meni oikein mukavasti, isot tytöt kävi kävelyllä isänsä kanssa ja mie sain sipasta aamupuurot napaan ihan rauhassa. Aloin sitte ruuan jälkeen laittamaan DVD:tä esikolle, että ois jotain mihin vähä rauhottuu ja antas siskojensa nukkua. Virtavalo palaa, mutta siinä se sen soittimen suorituskyky sitte oliki. Sekin nykyajan ihme meni ja sittusi. Mie opiskelin kyllä aivan väärän ammatin: tekniikkaan sitä olisi pitänyt erikoistua...Ainakin jos meinaa selvitä normaalista arkipäivästä uusimatta puolta talon teknisistä laitteista.