vastoin ammattiliiton suosituksia kylläkin. :D työaika ylittää kyllä kaikki standardit ja kipeänäki on vaan painettava pitkää päivää. XP Sellasta tämä on, äitinä olo. :P

Pahoittelut teille rakkaat blogilaiset, jäänyt tämä kirjottelu nyt kun on koko apinalauma ollut viikon lenssun kourissa.. Kauhiaa menoa, vallan kauhiaa menoa. XP Tänää käytin miniapinan lääkärissä, molemmat korvat tulehtuneet. Huomenna vien loputkin tyttötriosta lääkärin pakeille.. Niin ja siitä karmasta vielä: se kyllä tykittää meikäläistä ihan sarjatulella! XP ENSINNÄKIN. MEINASIN saada vapaata, aikaa ihan vaan olla möllöttää. Mummo pyysi viikonloppuna isoja apinoita yökylään, että saisivat tulla ti-ke heille. Noh, kattelin tuossa, et ei kuumetta ja alkas olemaan likat ok, huraaa, huraa. Ni eiköhän tämä keskimmäinen kommando yrjönny mun sukille eilen illalla. XP Jee. Alko yskimään ja oli niin räkänen et piti vähä tyhjentää.. No eihän sitä mihkään yökylään siinä jamassa voi viedä, eli ne vapaat peruuntu sitte siinä. Isoin on suht ok, eikä se maanittelusta huolimatta suostunu kotiin jäämään ku mummo kerranki pyysi yöksi. :D Noh, olkoon, ei tuo nyt niin kipeä onneksi ole etteikö mummo pärjäisi. :)

Sitte. Tänä aamuna. Siis voi HUOH! Isoin apina kävi vessassa. Hetken päästä huomasin, että voi perrrrrrrrrrrrrrrrjantaipulla, se on jättäny vessan oven auki! Menin laittamaan ovea kiinni, mutta liian myöhään... Vessassa odotti seuraava näky: keskimmäinen apina oli vessan pöntössä napaa myöden, jalat vaan heilu rinkulan päällä! Tarkempi selonteko osoitti, että tämä oli päättänyt pestä pehmopupun ja tunkenu sen sinne putkeen, töpöhäntä enää näkyi. Apina oli kainaloita myöten märkä sukelluksen jälkeen ja pehmopupua kohtasi rankempi kohtalo.. Nyppäsin töpöhännästä kiinni ja kiikutin roskiin. Yöh.